Mer film...

 Hej! Idag har jag inte mått så bra så jag har bara varit hemma och kollat film... Har faktiskt inte hänt något särskilt spännande idag så ja nu tänker jag fortsätta med No Strings Attached som jag har sett förut men den är fett bra så jag ska se den igen:) Puss!
 
Dessa har jag sett idag:
 
 
 
Och nu ska jag se den här:
Ashton Kutcher är ju så jävla snygg!

Thor

Mer film så här på kvällskvisten...

Avengers!

Hallå där! Idag har jag varit hos farmor och farfar typ hela dagen, de har varit bortresta i typ 1 månad så det var mys! Nu ligger jag i min säng med en kopp te och kollar på The Avengers. Det är typ storm ute och då är det ju perfekt filmväder :)
 
 
Chris Evans som spelar Captain America. Har inte sett den men i Fantastic Four är han ju så klockren! (och snygg)
 
Hahaha så bra!
 

Kalas!

Ska precis åka till mina kusiner på kalas sen får vi väl se om någon rolig människa vill leka ikväll :)
 
Jack! <3

Pizza, film och mys

Kom precis hem från en kompis, vi typ bakade pizza och kollade film. Nu ska jag jag sova så detta blir ett kort inlägg! Godnatt :*
 
The Big Bang Theory<3

Lördagsmys

 Tja! Idag har jag varit hemma och kollat på film... Ska kanske iväg till en kompis sen:) Btw det snöade imorse! Även om jag hatar kyla och vill flytta långt ifrån Sverige till något varmare ställe så älskar jag ändå snö, de första två månaderna i alla fall. Så jag blev väldigt glad när jag vaknade och jag sprang ut fast jag visste att det skulle försvinna så fort det kom till marken. Det kanske egentligen är liiiite tidigt men om typ 3 veckor kan det få komma och stanna tycker jag! :)
Så jävla snygg! Åter igen, Alex Pettyfer
 
Fett töntig film men den här sången är väldigt söt och man blir så glad av den! Hon tycker att han är dryg för att han inte berättar nåt om sig själv men egentligen är han bara blyg så han utnyttjar att han kan sjunga och spela gitarr och skriver en låt till henne:)

Hemmakväll med jag och mig själv!

Hey there sugar, wazzup?^^ Haha nä men själv sitter jag hemma en sådan här töntkall kväll och kollar film med me, myself and I... foreveralone! Nä men eftersom jag har hela lovet på mig nu att va med mina vänner så kände jag att jag kan va hemma och chilla ikväll :)
 
Sur tjej? Kastade din lillebror ärtor på dig igen?
 
Qualitytime med mig själv!

Have I gone mad?

A question that sometimes drives me hazy: am I or are the others crazy? - Albert Einstein

Jag är en flicka med väldigt bra fantsi som älskar att läsa och drömma mig bort. Matte, fysik och andra logiska saker är inte riktigt min grej (fast när det gäller sånt som Sheldon brukar prata om ifall det finns andra universum så är det ascoolt). Jag tror att vara smart inte alltid är samma sak som att vara smart, och att man inte behöver vara dum för att man inte vet vad  y = esx(C1cos tx + C2sin tx) blir (jag har ingen aning btw, det var nåt jag hittade på google). Självklar är det jättebra att vara "mattesmart" och jag har flera kompisar som vill bli ingenjörer och som längtar efter att läsa matte E fast vi bara går i ettan. Själv går jag en linje (humanistiska) som bara har matte första året och ingen fysik alls utan istället språk och psykologi m.m. (jag är även väldigt sugen på att läsa beteendevetenskap). Men det jag vill säga är att det ofta är de aningen galna som har rätt och som visar sig vara genierna i slutet.
 
 
 

Disney Channelfilm-maraton omg...

Idag slutade jag 12 och det utnyttjade jag helt! Eller kanske inte... det beror på om man tycker att kolla på töntiga disney channel filmer är att leva livet;) Nä men kände verkligen för något riktigt gulligt och då blev restultatet såklart disney, "tonåringar", rosa, pojketräffarflickanågontingärkompliceratmenalltblirbrapåslutetochkansketillochmedenlitepuss och ett inslag av sång. 
 
Det här är töntfilmerna jag har sett idag :)
Starstruck handlar om en flicka (Jessica) som åker med sin familj till L.A. där hon råkar stöta på den senaste superstjäna/pojkidolen (Chris) (som hennes syster är besatt av) och som hon tycker väldigt illa om. Efter ett tag när hon upptäcker att han inte är så ytlig och bortskämd som han verkar i tv så blir de såklart kära, men det är inte alltid en dröm att vara känd och ska den normala Jessica klara av pressen av paparazzis som "Chris nya flickvän"? 
 
Kommentarer: Den var faktiskt riktigt bra för at vara en disney channel film. Först tyckte jag han såg ut som en tönt och lite gay men när man har kollat ett tag och han ler sitt "äkta" leende är han riktigt söt.
 
 
A cinderella story: Once upon a song handlar om Kate, en söt, snäll tjej som bor med sin stenrika styvmor, styvsyster och jättejobbiga styvlillebror. Mamman och systern är såklart jätteelaka och lillebror är som 10-åriga pojkar brukar vara. När en skivbolagsägares son börjar på skolan och ska hålla i talangjakten vill styvsyster ställa upp men hon sjunger hemskt. Det gör dock inte Kate så mamman tvingar Kate att sjunga i hemlighet och låta systern låtsassjunga på scen. 
 
Kommentarer: Jag älskar Lucy Hale (Kate) och prince charming i den här filmen var lite gullig men inte som någon av killarna i de andra två filmerna. Lite för mycket riddare på vit häst/den perfekta blonda svärmorsdrömmen somspelar football, har toppbetyg och följer sin faders fotspår för min smak (btw fick precis reda på att han är med i Harry Potter)
 
 
Wild Child är om den snygga, rika Kalifornientjejen Poppy som går ett steg för långt och av sin far blir skickad till en flickskola i England. Hon får inte använda sina designerkläder, inte sin mobil och det finns inga killar. Utom en, rektorns son och han är förbjudet område. Poppy avskyr i alla fall stället och hennes enda chans att få lämna det är att bli reglerad så hon ställer till med så mycket trubbel som möjligt och slutligen försöker hon bli ihop med rektorns son för att knäcka rektorn totalt. Ända problemet är när hon väl är på väg ut, inser hon hur mycket hon har börjat gilla stället - och en viss person... (btw det var en i den här filmen också som är med i Harry Potter,  haha)
 
Kommentarer: Egentligen ingen disney men nästan. Alex Pettyfer (rektorns son) är så jävla het! Har sett många av hans filmer men inte den senaste (Magic Mike) så det får nog bli någon gång inom den näraste framtiden. (Langar några bilder på snyggingen!)
 
 

Captain Jack Sparrow

Har varit på yoga, så sjukt skönt man blir så avslappnad! Nu ska jag försöka sova och drömma om lovet... Pöss
 
Haha Jack! <3

Potterhead? Always.

Helloou:) Ligger i min säng och kollar på TBBT. Det suger nu när man har kollat alla avsnitt som har kommit ut så jag har börjat från början igen... Jaja idag har det inte hänt så mycket, just school. Haha vi skulle typ rappa på franskan förut så himla fult! Imorgon slutar vi i alla fall 12 och sen är det fredag och sen lov, så sjukt gött ska det bli!! Nu ska jag snart dra på yoga och sen blir det kanske lite plugg... fast förmodligen inte :P
 
Har nog inte berättat det förut men jag är HarryPotternörd av hela mitt hjärta och förut idag hittade jag de här fina! Ska försöka övertala mamma att göra något liknande till min födelsedag! :D
 
Nu när vi ändå är inne på Potter så måste jag langa den här bilden också.
 
 

Black and white

 

Inside/Outside

Sitter i skolan som vanligt men jag fick precis reda på att våran sista lektion är inställd så vi slutar halv 1. Så sjukt gött! Så nu ska jag ha en lektion till och sen ska jag hemhemhem!:)
 
Sheldon vill inte leka utomhus

Mitt stora feta serbiska bröllop?

Kollade på Mitt stora feta grekiska bröllop förut för typ 10 gången, så jävla klockren film asså! Sedan hittade jag den här som var så brutalt sant (jag är halvserb kan kanske vara värt att tillägga)
 
 
Jag och min familj påpekar det varje gång vi ser den och det är tydligen inte bara vi som tycker det! Bjuder på några fler sköna bilder.
 
 
Hahaha och så den här, klassiker!
 

Godis!!!

Hej! Sry att jag inte har bloggat idag men jag har inte haft min data i närheten. Idag har jag varit i skolan, hos tandläkaren(-.-), och på utförsäljning av godis. En stor godisfabrik här i stan har blivit uppköpta så nu ska de flytta härifrån och godiset kostade 10 kr kilot. Hela familjen köpte tilsammans 28 kg! Haha vi kommer typ bli sockerförgiftade... fast mamma ska ge bort massa till sina syskon men ändå!
 
 

Söndagspromenad

Hej! Idag har varit en väldigt seg dag... var ute på en promenad förut dock och det var mys! Nu ska jag snart sova så en orkar gå till skolan imorgon. Godnatt:*
 
Bilder från min promenad
 

Fifty Shades...

Hellou! Söndagar asså... så himla sega idag har jag typ läst hela dagen fast jag borde väl egentligen ha pluggat. Nu är jag i alla fall färdig med Fifty Shades of Grey så jag kanske hinner plugga lite innan jag börjar på en ny bok. Tur att det finns fler i den serien säger jag bara för slutet var jättefult men, men vad gör man inte för att tjäna pengar? Nu måste man ju liksom köpa tvåan också så man får se hur det går! Lyckas Ana bota Christians psykiska skador? Aja nu ska jag nog gå och fixa lite mat. <3!
 
House of Night, fanmade

Bamseeee<3

Kom precis hem från en kompis vi typ chillade, bakade chokladbollar och spelade bamsememory haha aja nu ska jag iaf sova för jag är så sjukt trött! Ses imon xoxo
 
Beautiful girl!

Hälsningar från pluggbubblan

Tjo! Sitter och jobbar på en slangordsundersökning som skulle va färdig för ett tag sedan... Btw visste ni att det finns ca 7000 språk i världen?? Rätt coolt! Aja hinner inte skriva mer nu för jag är lite inne i min "pluggbubbla" men jag bloggar nog lite senare. Puss!
 
Slänger in en fin bild jag hittade, så sant!

Plugglördag -.-

Mooorning! Har precis ätit frukost och nu ska jag plugga... Den här dagen är så tråååååkig!
 
Hahaha lätt en av de bästa scenerna i den filmen!

Dags för fredagsmyyyyyyys

Fredag!!!! Har precis ätit med familjen och nu blir det nog att försöka hitta någon social människa som vill hitta på något. Peeeeeace<3
 
Söt tjej som hade tråkigt på lektionen förut!

Mysfredag!!

Sitter på dagens sista lektion och vi kollar typ på film och fikar... Älskar fredagar!! :) 
 
Snyggingar!
 
 

WE BUILT THE PYRAMIDS

Wiehooo äntligen fredag! Sitter i skolan och gör mest ingenting. Har inte hunnit med så mycket idag hittils...  Innan jag började titta på the big bang theory så hade jag några kompisar som följde den och när vi någon enstaka gång tittade på det tilsammans så fattade jag inte grejen med att de alltid skulle sjunga på introt fast de inte ens kunde hela texten. Nu när jag själv kollar så fattar jag...
 
me: ooh ooh the big bang theory!
me: our whole universe was in a hot dense state,
me: then nearly fourteen billion years ago expansion started, wait...
me: the Earth began to cool
me: uwhef viwehgog woehoehhtofh ewfhoh wall
me: WE BUILT THE PYRAMIDS
me: math, science, history, unraveling the mysteries,
me: that all started with the big bang!
 
Hittade den här på tumblr btw...
Haha så det här avsnittet igår, Sheldon<3

Godnatt!<3

Måste bara visa en väldigt berörande låt som jag har "haft på hjärnan" hela dagen. Såg musikvideon först nu och den var väl sådär, jag tyckte låten var bättre utan den så fick man göra sig en egen bild men jaja.
 

"Tänk på tanterna!"

Imorse när jag satt på bussen var jag lite stressad eftersom jag var sen, trött och inte jättetaggad eftersom jag  hade sovit sådär och torsdagar är min längsta dag på hela veckan. Det var typ bara två andra på bussen och jag satt och rättade till sminket det sista med en fickspegel när bussen stannar vid en skola. In i bussen skuttar 30 lågstadielever(och två lärare någonstans mitt i kaoset) överlyckliga och uppspelta för att få åka på äventyr. De pratar inte speciellt lågt någon av dem och ibland kan man ju behöva skrika nåt till kompisen två platser framför. Plötsligt hör jag hur en flicka utbrister "Men tänk på tanten!", osäker på vad hon menar så sänker alla rösterna men är snabbt uppe i den höga ljudnivån igen. Då säger flickan "Ja men tanten som sitter därframme" här tittar jag upp och ser att det faktiskt sitter en äldre dam längst fram i bussen, lättad över att det inte var mig hon menade. "Tanter vill inte höra på barn som tjatar!" fortsätter hon snusförnuftigt. Då är det en kille som plötsligt säger "Vad taskig du är!" vad menar han? Tänker  nog alla som lyssnar, och det är nog de flesta i bakre delen av bussen vid det här laget. Så fortsätter han "En gammal farmor menar du väl?" Sedan börjar alla skratta och babbla vidare. Men när jag satt där kände jag hur jag genast piggnade till, så mycket energi man hade en gång i tiden vart har den tagit vägen? Så idag i skolan har jag varit ganska duktig om man jämför med de andra dagarna den här veckan. Inte för att det är lätt när läraren har pratat i en timme och personen till höger sitter och tittar på någon tv-serie och den till vänster facebookar men man får försöka. Jaja imorgon är det i alla fall fredag den här veckan har gått ganska fort ändå! Godnatt<3
 
Vackra Blake Lively!

Genom dina ögon

Satt igår kväll och försökte göra en svenskauppgift. Man skulle typ välja tre citat från en bok man läst och förklara lite varför man hade valt just dem m.m. Jag satt typ och grät... haha nä men jag skulle välja från en av mina favoritböcker Genom dina ögon (The Host - Stephenie Meyer) och alla bra citat i den är jättekänslosamma! Det här till exempel...
 
 
 
Och den här som är gjord innan man visste att den skulle bli film så alla hade olika teorier och önskemål om skådespelare. Jag tyckte faktiskt att Ian skulle passa som Ian men ifall Dakota skulle vara bra som Melanie/Wanda vet jag inte. Men bilden var väldigt fin i alla fall!
 
Sen ett av mina favoritcitat som jag tyvärr inte lyckdes hitta någon bild på, You are the noblest, purest creature I’ve ever met. The universe will be a darker place without you.” det är från slutet när Wanda ska dö och gud vad jag grät första gången jag läste det (fast det gör jag fortfarande när jag läser det i och för sig). 
 
Eftersom filmen kommer i mars 2013 så har det inte kommit så mycket om den än men de har i alla fall släppt den här teaser trailern. Enjoy!
 

Let them eat cake

Sitter på historialektionen och pratar om 1700-talet. Våran lärare visade några bilder på hur de klädde sig på den tiden och hela klassen tyckte det var skönt att vi inte klär oss så idag. Jag kanske har kollat på för många disneyfilmer men ärligt talat så tycker jag det är rätt coolt. Inte att jag skulle vilja gå så till skolan varje dag kanske men ändå. Så här kunde de se ut i alla fall.
 
 
Och det här är en av Marie Antoinettes klänningar, jag har sett filmen med henne fast de va ett tag sedan. Ni vet den med Kirsten Dunst. Den handlar typ om att hon går på bal och äter bakelser. I och för sig var det ju det Marie Antoinette gjorde så...
 

Böcker jag läser just nu...

...och kommentarer
 
1. Femtio nyanser av honom av E L James (första prioritet, den kommer nog vara färdigläst om en dag eller max två)
2. Harry Potter and the Philosopher's Stone  av J.K. Rowling (man skulle ha en engelskabok i skolan så jag tog den eftersom jag redan hade läst halva plus att jag har läst den på svenska x antal gånger)
3. Cinder av Marissa Mayer (har bara läst ett kapitel men jag ska koncentrera mig på den när jag är färdig med Fifty shades of grey)
4. Vampire Academy 4 - Andens Kraft av Richelle Mead (Jag har den hemma och har redan läst den en gång så det blir lite när jag känner för det)
5. Iliaden av Homeros (Den har jag försökt ta mig igenom till och från i ett halvår och har inte ens kommit igenom en fjärdedel men jag har som mål att jag ska ha läst ut den innan jag dör;))
6. House of Night 9 - Ödet av P.C. and Kristin Cast (Har inte börjat men ska hämta den på biblioteket idag!)
7. Alla själars natt av Deborah Harkness (Men jag blev tvungen att ta ett uppehåll mitt i för jag har så många andra böcker att läsa)
8. Sandvargen av Åsa Lind (Den här läser jag tillsammans med min lillasyster och förutom Astrid Lindgrens så är det här absolut en av de bästa barnböckerna som finns)
 
Jag försöker vara ganska öppen och läsa mycket olika sorters böcker (även om en viss vän till mig tycker att jag har fastnat i vampyrträsket). Nu gillar jag mycket fantasy och ungdomsböcker, och typ Stieg Larsson, ochLiza Marklund och sånt är inte riktigt min grej. Dock har jag faktiskt läst en Camilla Läckberg och den var riktigt bra. Sedan tycker jag väl att svenska författare över huvud taget är sådär men jag hade en period när jag bara läste typ Johanna Thydell, Johanna Lindbäck, Katarina von Bredow, Johan Unenge m.fl. Nu för tiden är det dock mycket vampyrer och sådant men det har även börjat övergå i grekisk mytologi och på sista tiden har jag börjat intressera mig för typ keltiska grejer. Ibland emellanåt kan det också vara skönt med någon lite mer realistisk typ feel-good bok och då brukar det bli typ Meg Cabot eller så :)

Chill onsdag!

Började skolan 09.20 idag och när jag kommer hit så får jag reda på att vi slutar tre timmar tidigare än vanligt! Så nu har jag bara den här lektionen kvar och sedan ska jag hem och njuta av min frihet (okej egentligen sa min lärare att vi skulle jobba hemma men ändå). Nu ska jag försöka böja lite franska verb... Yay vad kul!
 
Haha love this!

Goodnight!

Nu ska jag sova godnatt!:*
 
Eric gillar barn. Fast gillar eller gillar är ju frågan... ;)
 
 

En oväntad överraskning

Satt i mitt rum förut och kollade på TBBT när helt plötsligt en man kommer gående precis utanför mitt fönster. Eftersom mitt fönster är mot våran trädgård och en rejäl bit från närmsta granntomt så blev jag väldigt chokad, men så kom jag på att mamma hade beställt fönsterputsning. Haha jag var så förvånad så jag bara tittade på honom en lång stund tills jag plötsligt drog ner persiennen. Sedan var jag tvungen att gå ut från mitt rum det kändes liksom lite läskigt att sitta kvar när det låter som att någon knackar på ditt fönster... Nu ska jag iaf fortsätta läsa min bok och sedan blir det nog att sova! Puss
 
Btw... du är awesome!!<3

Queen B

Så otroligt vacker!

Osynlig tisdag...

Hej! Tisdagar är en sån där dag man nästan inte märker jag menar måndagar är ju assega, onsdagar är mitt i veckan och torsdag är nästan fredag och fredag är ju fredag. Men tisdag... den försvinner lixom bara. Som tur är slutar jag halv två idag (typ det enda som gör den här dagen värd att vakna för). Nu sitter jag och googlar Gossip Girl bilder och lyssnar halvt på NO läraren som pratar om atmosfärer och sånt. 
 
Haha verkar vara ett jäkligt gött gäng!
 
 

Åh nej inte jag också!

Var förbi och köpte en bok idag, alla läser ju den nu så man får väl hänga med lite;) Jaja nu blir det att läsa en stund (förhoppningsvis inte till 03.00) och sedan sova, godnatt<3
 
Fifty Shades of Grey (eller Femtio nyanser av honom som den så fult heter på svenska) av E L James

Sköt dig själv och lägg dig inte vad alla andra gör!

Satt och läste Ginas blogg förut och såg att hon hade gjort ett inlägg om att det åter igen var någon som hade påstått att hon hade opererat sin näsa. Självklart visade sig denna någon vara Kissie. Hon har gjort en hissa och dissa-lista där hon hissar "Ana-Ginas nya näsa". Det fulaste är att hon skriver att det är upp till var och en om man vill erkänna sånt men varför tar hon upp det då? Lägg dig inte i hennes business och sluta leta upp olika bilder med olika sminkningar, tagna ur olika vinklar m.m. Jag vet att det bara är attention Kissie (och andra som hon) vill ha när hon skriver sånt och att det är exakt det jag ger henne nu men jag har läste hennes för någon vecka sedan och jag tyckte ändå det verkade som att hon hade växt upp lite jämfört med för typ ett år sedan, men I guess I was wrong... 
 
Btw en fin bild jag hittade för ett tag sedan jag tycker den stämmer väldigt bra fast den är typ ett år gammal, ser ni vilka det är?:)

Boktips #1

En väldigt bra bokserie är House of Night av P.C. och Kristin Cast. Jag har läst hela två gånger och sedan någon av böckerna lite då och då. House of Night handlar om Zoey Redbird som en gång var en vanlig tjej med pojkvän, kompisar och en överkristen superjobbig styvpappa. Men så helt plötsligt en dag i skolan så kommer det en en "spårare" en person som letar upp de speciella tonåringar som ska bli vampyrer, och han säger att hon har blivit "märkt". Alla vet att vampyrer finns och de flesta länder har accepterat det men en del "vanliga människor" tycker inte alls om tanken på att vampyrer ska få "springa runt och suga blod från vem som helst". Zoey är först jätterädd och vill inte alls lämna sitt människoliv och åka till nattens hus (House of Night) skolan där alla unga vampyrer bor men hon inser snart att hon måste för varje minut utan vuxna vampyrers närvaro blir hon sjukare och sjukare tills hon dör. Så till slut hamnar hon på skolan och väl där upptäcker hon att alla inte går runt i svarta kläder och äter rått kött utan att det faktiskt är nästan som en vanlig skola. Dock har Zoey blivit utvald av vampyrgudinnan Nyx som hennes prästinna och närmsta dotter på jorden och det är inte alla som tycker om den nya speciella eleven. Så Zoey som bara vill passa in råkar hamna i mellan Afrodite skolans drotting, och hennes tron.
 
Första boken är bra men lite seg men de andra sedan blir bara bättre och bättre. Efter ett tag handlar det inte bara för Zoey att ta hand om sina vänner utan att rädda... ja typ hela världen. Älskar Zoeys vänner, vi har Stevie-Rae lantis och lite tönt men alltid så glad och godhjärtad. Tvillingarna, som inte är tvillingar på utsidan (den ena mörk och den andra ljus, blond ocg blåögd) men man kan tro att de delar på en själ. Och Damien, den smartaste av dem och enda killen i gänget fast han är gay så de tycker att han nästan inte räknas som det. Det bästa med boken är hur författarna lyckas balansera vanliga tonårsproblem med räddavärldenproblem utan att något blir vare sig tråkigt eller överdrivet. Sjukt bra bokserie som jag verkligen rekomenderar en regnig höstdag!:)
 
Hittills har det kommit 9 böcker och de finns alla på svenska (bok 10 släpps i England imorgon 16 oktober och jag vet inte när den kommer till Sverige) men jag har bara läst de första 8.

Samhällskunskap...

Hej! Sitter i skolan och har tråkigt, regering och riksdag och sånt är inte riktigt min grej... fördiver tiden med att kolla facebook och olika bloggar, Kenzas, Fokis, Blondinbellas, Ginas m.m. Men eftersom meningen med den här bloggen inte bara är att jag ska få skriva av mig utan att jag även ska tipsa lite om böcker, filmer och annat jag tycker är kul så tänkte jag kanske skriva ett boktips sen. Aja nu ska jag försöka lyssna lite och kanske till och med lära mig något! Love<3
 
Om alla politiker var lika snygga som Eric så kanske det hade varit roligare att förstå vad de pratar om...

Godnatt!:*

Har fett tråkigt så här kommer lite typ frågor och svar:)
 

Gossip Girl eller Sex and the City? - Gossip Girl!

Starbucks eller Espresso House? - Dricker inte kaffe men Espresso House

Glass eller Tårta? - Glass 

Nyttig eller onyttigt? - Onyttigt!

Shoppa eller fika?  - Båda!

Bada eller sola? - Sola 

London eller New York? - New york

Sverige eller USA? - USA

Havet eller Pool? - Havet 

Julafton eller Födelsedag? - Asså julafton är så fantastiskt underbart mysigt och man har liksom byggt upp förväntningarna i en hel månad men ändå födelsedag är ju ens helt egna dag så jag vet inte... 

Vinter eller sommar? - Sommar!

Sminkad eller Osminkad? - Osminkad

Smsa eller prata i telefon? - Beror på vilket humör jag är på

Rosa eller Blå? - Blå

Sova eller Vaken? - Vaken

Känd eller okänd? - Känd

Shoppa eller Blogga? - Shoppa

 

Nu ska jag snart sova men jag slänger upp en bild jag hittade på min dator först!
 
Alexander Skarsgård så jävla snygg! Godnatt:*

Dags att börja blogga igen?!

Ett år sedan jag bloggade senast höhö.. men nu tänkte jag försöka börja igen! Nu har jag ju en egen dator och tråkigt i skolan så jag kan nog orka fortsätta ett tag!:) Iaf idag har jag passat min lillasyster och låtsats att jag inte har haft tid att plugga. När man måst plugga är allt annat så mycke roligare! Tex facebook, TV och till och med komma på att man ska börja blogga igen! Jaja nu ska jag faktiskt försöka skriva färdigt en uppsats som skulle vara färdig för en vecka sedan och sedan blir de kanske en powerwalk i regnet.. Puss!
 
 
En annan grej jag ofta råkar göra när jag har tråkigt, kolla på The Big Bang Theory. Lätt  en av de bästa serierna någonsin!!

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus