Favoritserierna!

Pick your 5 top shows (in no particular order) and answer the questions.

1. The Vampire Diaries
2. True Blood
3. The Big Bang Theory
4. Gossip Girl
5. Pretty Little Liars
 
1. Who is your favorite character in 2?
Eric! Hade han inte varit med så hade serien inte varit värd att kolla på.
 
2. Who is your least favorite character in 1?
Kanske inte least favorite men jag har aldrig gillat Bonnie jättemycket. Tycker hon är lite överskattad och hon va bättre i början men nu har hon blivit så... kall typ.
 
3. What’s your favorite episode of 4?
Sjukt länge sedan jag kollade på GG och sjukt svårt att välja bland 4 säsonger! Men om jag måste... nä jag vet inte (sämsta svaret jag vet sry!).
 
4. What is your favorite season of 5?
Jag har ju bara hunnit se säsong 1 för jag hade typ 1000 andra serier att kolla på då. Så säsong 1:p.
 
5. What’s your favorite relationship in 3?
Även om de bråkar ibland så är det ändå Penny och Leonard för de passar verkligen ihop trots sina olikheter och Penny har blivit mycket mer smart än hon va när hon flyttade in för 4 år sedan och ja, jag tror de är bra för varandra helt enkelt.
 
6. Who’s your anti-relationship in 2?
Sam och Tara var ihop ett tag (inte säker men säsong 2 kanske de va?) och jag tycker inte de passar... de är nog de enda jag kan komma på så direkt.
 
7. How long have you watched 1?
Sedan den började på TV i Sverige så två, tre år kanske. Dock hade jag ett uppehåll på typ ett år mitt i säsong 2 för de blev uppehåll på TV. I somras började jag titta på det på datorn istället och förra veckan började jag på säsong 3.
 
8. How did you become interested in 3?
Jag har en kompis som följer det och typ några som kollar på det ibland. Så kollade vi på det hos någon av dem och så var det bra och sedan fick jag en egen dator och då var det mycket enklare att börja följa serier.
 
9. Who’s your favorite actor in 4?
Jag gillar Ed Westwick fast han verkar vara lite dryg mot alla utom sina närmaste (fast det kanske inte är så konstigt när man är känd iofs). Leighton Meester verkar rätt mysig annars, typ snäll och lugn (och rätt blyg tror jag) typ väldigt "jordnära".
 
10. Which show do you prefer: 1, 2, or 5?
Just nu kollar jag ju på Vampire Diaries och är smått besatt av det men när jag kollar på True Blood så tycker jag det är bättre. Har väldigt svårt att välja där (PLL har btw inte en chans, det är en grym serie men jag har bara kollat en säsong och senast jag såg det var typ ett halvår sedan så det är liksom ingen jämn kamp...).
 
11. Which show have you seen more episodes of: 1 or 3?
Eftersom Vampire Diaries avsnitten är dubbelt så långa som TBBT så har jag sett mest av TBBT (jag har sett alla som har kommit ut i USA utom det senaste).
 
12. If you could be anyone from 4, who would it be?
Inget svårt val, Blair lätt!
 
13. How would you kill off your favorite character in 1?
 Damon... kanske så som han höll på att dö i säsong två med varulvsbett, sjuk och bli ompysslad. Fast det är ju onödigt utdraget och plågsamt iofs... Ta en påle i hjärtat för Stefan eller Alaric kanske, som ett tecken på broderlig kärlek! (Btw jag tror starkt på att om han skulle dö/när han dör så skulle/kommer det vara för att rädda någon annan.
 
14. Would a 3/4 crossover work?
Hahaha supersmarta nördar och rika bortskämda tonåringar på Upper East Side...  njaaae tveksamt. 
  
15. Pair two characters from 1 that would make an unlikely, but strangely okay couple.
Hmm svårt... Ändring: Nu när jag har kollat på lite fler avsnitt börjar jag nästan fundera på Caroline och Klaus. Ja ifall han inte var så lättretlig och kontrollerande asså och ja... ond. Ja jag tycker att Tyler och Caroline är underbara ihop men det känns nästan som att hon börjar växa ifrån honom lite... 
 

16. Overall, who has a better cast: 3 or 5?

The Big Bang Theory lätt! De verkar va ett riktigt skönt gäng även privat.

 
17. Who has better theme music: 2 or 4?
Gossip Girl har ju inte mycket att komma med och jag gillar verkligen TB-låten. Jag har den till och med på favoritlistan på spotify!
 
Nu ska jag till min morfar och sova där och han bor på landet så jag kommer kanske inte ha internet... Aja vi får se jag bloggar kanske senare. Puss!
 

 

 

 

 
 
 
 
 
Tack för att du bidrar med din Åsikt till detta inlägg



ª
ª
ª

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus